SUPPORTERS

Friday, 13 December 2013

㋡ F I N A L L Y ㋡

Assalamualaikum ...

FINALLY ?? KENAPA DENGAN FINALLY ??



Yes finally .. aku dapat jugak cari masa dan peluang untuk update blog tercinta yang sekian lama menderita sebab kurang mendapat perhatian dan kasih sayang dari tuannya yang amatlah sibuk lately ni mengalahkan Che Ta dengan Zain Saidin nak kahwin!! Almaklumlah final sem lah katakan ... Mana nak siapkan assignments lagi, uruskan karnival, mentelaah buku, struggle untuk exam and bla bla bla bla. Yes. this is what we call student's life. Sometimes good and sometimes bad. But I still love it very much 

Now, aku tengah gigih untuk siapkan final project untuk final sem aku yang lebih mesra dengan panggilan 'practical'. Atas berkat usaha dan kerajinan my pretty partner - Amal, kami berjaya jugak cari tempat untuk practical di NCDRC, UPSI, Tanjung Malim. Yes, seriously sangat penat dan sangat mencabar bekerja sebagai guru tadika walaupun sebagai guru praktikal. So, for those people yang cakap pekerjaan sebagai guru tadika 'kacang', come on and give it a try. Feel it first!

Ok, i knew that ramai blogers and readers dah semakin lupakan aku. Mana taknya. almost 9 months jugaklah aku tak update blog aku ni. Sayang-sayang sekalian, i'm so sorryyyyyyy hmm (×̯×)
Since that, insyaallah lepas ni aku akan lebih rajin update my beloved blog ni selalu .. 

Thats all. Thank you for reading and byeee 

CIKGU HUDA

My pretty and beloved partner - AMAL 

Cikgu selfie sebentar sementara anak-anak sedang nyenyak dibuai mimpi 

* Guys, take note please. Tadi amal ada pesan kat aku supaya tag link blog dia kat sini. So do follow her yaa :)

13 comments:

  1. wah2..selamat mnjadi guru praktikal ye ckgu huda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaa... thanks a lot Nur Inani :)

      Delete
    2. ibu kita cikgu tadika :) tapi kita tak ikut jejak ibu.hehe

      Delete
    3. ouhh.. yeka ? but kenapa x ikut ?

      Delete
    4. minat bidang lain . hehe :)

      Delete
    5. ouhh. patutla. minat bidang apa ?

      Delete
    6. kita blajar bidang perakaunan :)

      Delete
    7. ouhh. sama dengan my sister la.. :) bagus jugak bidang tu. btw, good luck for your future ya :))

      Delete
  2. Wah! Cikgu ke? selamat berpraktikal lah. Hehe. :)

    ReplyDelete