SUPPORTERS

Friday, 8 February 2013

She is the ONE in the World ! (。◕‿◕。)

Assalamualaikum ...

Pagi Sabtu yang indah lagi nyaman serta menenangkan hati dan sanubari .. *ayat nak power saja* .. hahah ! Seriously , setiap hari yang berlalu , setiap detik yang berdetik membuatkan aku rasa semakin boring . bukak   blog bosan ,  buka facebook lagilah bosan , nak mengharapkan twitter , lagilahhh .. asyik orang yang sama ja dok bertweet dengan aku ... Jadinya , menghadap movie jela keja aku .. 

Memandangkan buat masa ni ada something yang tengah bermain main kat dalam otak aku , aku gagahkan jugak jari ini menari nari atas keyboard mengikut rentak minda lalu tertulisnya entry baru "She is the ONE in the World !" clap your hand ! yeeaahhh ! ayat aku semakin hari semakin berani dan membanggakan ! tahniah untuk diri sendiri :))
So , persoalannya di sini , siapakah gerangan si 'she' yang aku maksudkan tu ? okeii . straight to the point . She is the greatest mother in the world for me > NOR AZURAWATI BINTI AHMAD ZUHDI . yeahh . madam azura ni umi aku ... aku sayang dia sangat sangat dunia akhirat .




Entry ni dibuat khas untuk umi yang berada jauh di Perlis . Terima kasih umi kerana sudi menjaga uda dari kecik sampai besaq walaupun takla besaq sangat kan .... :)) Tapi ribuan dan jutaan terima kasih jugak  diucapkan buat umi ! *kebaboommm -effect bunga api sikit*


Terima kasih banyak banyak sebab tolong uda buat kerja sekolah , mengasuh , mendidk , memberi makan dan minum serta tempat tinggal , tolong ajaq solat , ajaq lipat kain , baca Quran , basuh baju , tolong kupas buah , potong bawang , tolong ajaq siang ikan , masak , tolong sapu minyak gamat bila luka , tolong ajaq cara nak ikat tali kasut , tolong beli baju , selalu kejutkan uda mangkit subuh , tolong rekemen petua nak kecik kan gigi walaupun satu pun tak berguna dan banyak lagiii .. 

Terima kasih jugak buat umi sebab sudi jadi teman setia uda time tengah sedih , moody , happy , crazy dan segala jenis mood .. senang cerita teman setia tak kira masa laa .. :)) 
Enough . kan umi ? you know me well :)) i love you and i miss you so much ! muahh 








Umi , as a good and responsible daughter , I promise to you to become a righteous daughter that can you   be proud of . Insyaallah .. aminn 




6 comments:

  1. ibu cuma seorang kan ..hargainya :)i luv my mom too//huhu

    ReplyDelete
  2. good . she is the one in the world . nobody else :)

    ReplyDelete
  3. waaa i miss my mom
    http://www.ainahmad.com/

    ReplyDelete
  4. i love my mum too ..
    http://cokiecokie90.blogspot.com/2013/02/some-me-time-and-my-very-first-moist.html

    ReplyDelete